Midnightwalk

De Rabo Midnightwalk is een jaarlijkse activiteit van Rotary Club Assen-Noord. Aan de Rabo Midnightwalk wandelen gemiddeld zo’n 2.000 mensen mee. Zij lopen een route langs deels onbekende én verrassende, sfeervolle en soms spannende of bezienswaardige plekken. Onderweg ervaart de wandelaar gevarieerde culturele activiteiten en bijzondere belevenissen.

Het inschrijfgeld van deelnemers gaat (behoudens een kleine reservering) 1-op-1 naar goed doelen. Elk jaar kiest de stichting een hoofddoel voor de opbrengst, maar er blijven ook middelen over om het hele jaar door meerdere kleine projecten te honoreren. Het is dus mogelijk om het gehele jaar door een aanvraag voor een bijdrage bij ons neer te leggen via de knop Aanvraag .

Hoe laat begint de start van de Rabo Midnightwalk?

De start van de eerste groep vindt plaats om 21.15 op het Koopmansplein in Assen en er is een voorprogramma vanaf 20.00 uur. Tussen 20.00 – 21:00 uur kunt u zich inschrijven op het koopmansplein in het Forum. De tocht eindigt op de Kop van de Vaart.

Hoe kan ik mij inschrijven?

Bij voorkeur dient u zich online in te schrijven. Zo houden wij goed zicht op de limiet voor 2.500 deelnemers. Donderdagnacht voor de Midnightwalk sluit de online inschrijving. U kunt zich dan alleen nog fysiek inschrijven bij de startlocatie en alleen contant betalen.

Hoe kan ik het inschrijfgeld betalen?

Dit wordt gedaan via een automatische incasso.

Is inschrijven op de avond zelf ook mogelijk?

Inschrijven is ook mogelijk op de avond zelf. U dient dan wel de € 10,00 inschrijfgeld per persoon contant te betalen.

Mag ik ook gewoon geld overmaken voor het Goede Doel?

Ja natuurlijk, graag zelfs, het rekeningnummer is: Stichting Midnightwalk: NL 44 RABO 0373 8196 09

Is er onderweg gelegenheid om naar het toilet te gaan?

Hierin is door de organisatie niet voorzien. Wel kan er bij een aantal bedrijven en kantines gebruik gemaakt worden van het toilet.

Is het een prestatiewandeling?

Absoluut niet. Het ontspannen wandelen, het genieten van de acts en belevenissen onderweg en het lopen voor een goed doel zijn veel belangrijker. Het is geen wedstrijd.

Is het meenemen van een zaklamp aan te raden?

Ja, de wandeltocht loopt langs een paar donkere stukken. Hoewel wij veel verlichting hebben geregeld is een zaklamp handig om mee te nemen.

Als ik met de auto kom,waar kan ik dan parkeren?

Rondom het centrum van Assen zijn diverse parkeergarages. Kijkt u eens op www.centrumparkeren.nl/assen voor alle (gratis) parkeermogelijkheden. U kunt ook parkeren bij de Nieuwe Kolk.

Moeten we voor onderweg eten of drinken meenemen?

Hierin bent u natuurlijk vrij, maar onderweg is steeds wat te doen en ook wel wat te koop.

Mag de hond ook mee?

Ja die mag mee, mits aangelijnd en u materiaal meeneemt om eventuele hoopjes op te ruimen.

Krijg ik mijn inschrijfgeld terug als de Rabo Midnight Walk onverhoopt niet door zou gaan?

Helaas, als door bijzondere omstandigheden de Rabo Midnight Walk niet doorgaat, dan krijgt u uw inschrijfgeld niet terug, Wij vragen hiervoor uw begrip. De organisatie heeft al bepaalde kosten gemaakt en die zullen betaald moeten worden. Uw inschrijfgeld gaat bovendien grotendeels naar een goed doel. In geval dat de Midnight Walk niet doorgaat wordt een zo groot mogelijk bedrag naar het goede doel overgemaakt.

Er zijn weer speldjes!

Door het record aantal lopers dit jaar hadden we helaas een tekort aan speldjes. Heeft u aan het einde van uw wandeling...

» Lees verder

Impressies Midnightwalk 2018

Er zijn weer vele impressies opgedaan voor en door wandelaars en artiesten. Wilt u nog een keer nagenieten? Klik...

» Lees verder

Definitieve opbrengst 2018 is €22.500,-

Een record! Met deze opbrengst kunnen we de 1.800 kinderen in Assen die op of onder de armoedegrens leven helpen! Samen...

» Lees verder