Nieuws

28 september 2019

Definitieve opbrengst 2019 is €19.500,-

Wat een fantastisch bedrag! Met deze opbrengst kunnen we de 1.800 kinderen in Assen die op of onder de armoedegrens leven helpen! Samen met de Gemeente Assen zorgen we ervoor dat het geld goed besteedt wordt aan de specifieke projecten van het Nationaal Fonds Kinderhulp in Assen. Met uw deelname heeft u het verschil gemaakt, want uw inschrijfgeld gaat rechtstreeks naar dit Fonds in Assen en zo levert u een substantiële bijdrage aan het terugdringen van de kinderarmoede in Assen. Alle onze sponsoren zorgden ervoor dat de organisatiekosten gedekt konden worden, zowel met financiële donaties als met hulp in natura.

Zo is de Rabo Midnightwalk niet alleen een leuk en sportief evenement, maar ook nog eens een prachtig maatschappelijk initiatief.

Deelnemers en sponsoren : ALLEMAAL BEDANKT!

5 maanden geleden

Midnightwalk Assen

Precies, je stem is geld waard! Wij staan ook in de lijst, help je ons ook? 👍🏼STEMMEN MAAR | Leden van Rabobank opgelet: De stemperiode van Rabo ClubSupport is van start. Als lid heeft u een persoonlijke stemcode ontvangen per mail (of per post als er geen e-mailadres bij ons bekend is). Stemcode gemist, check uw Spambox!

Persoonlijke code al ontvangen? Uw stem is geld waard! Stem nu via: www.rabo-clubsupport.nl
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

5 maanden geleden

Midnightwalk Assen

👻 Wil je ze nog een keertje zien? 👻
👻 BOEH! 👻
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

5 maanden geleden

Midnightwalk Assen

Lid van de Rabobank? En draag je de Midnightwalk een warm hart toe? Stem dan t/m 10 oktober via ClubSupport voor extra ondersteuning! Wordt 'ie volgend jaar nog mooier! Stem nu via www.rabo-clubsupport.nl ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook