Nieuws

31 maart 2016

GOEDE DOEL 2016: Stichting Leergeld Noord Drenthe

De stichting steunt schoolgaande kinderen (4 tot 18 jaar) van ouders met lage inkomens omdat ze vindt dat alle kinderen mogen meedoen. De Stichting gaat het geld besteden in Assen en omgeving aan schoolspullen zoals laptops en tablets.

Rotary Club Assen-Noord vindt dit een mooi streven en ondersteunt de initiatieven vanuit de Midnightwalk. Want meedoen verruimt de horizon van kinderen; sociale contacten, teamgeest, handhaven in een groep, leren winnen en verliezen. Als kinderen deze vaardigheden niet leren, maar worden buitengesloten, komen niet alleen zij ernstig tekort, maar zal de maatschappij daar ook de gevolgen van ondervinden en later “duur” leergeld betalen.

Naast Stichting Leergeld blijven er middelen over om het hele jaar door aanvragen voor meerdere kleine projecten te honoreren. Via de knop Aanvraag leest u de voorwaarden om daarvoor in aanmerking te komen en vindt u tevens het aanvraagformulier.

1 week geleden

Midnightwalk Assen
Onze aanhanger kun je regelmatig zien staan of rijden. Doe je ook mee op 9 september? ... Lees meerLees minder
Bekijk op Facebook

2 weken geleden

Midnightwalk Assen
Inschrijving geopend : kennelijk ging vandaag de inschrijving niet goed. Inmiddels is dat probleem opgelost. Iedereen kan zich nu aanmelden! ... Lees meerLees minder
Bekijk op Facebook