Nieuws

28 september 2019

Wie is Stichting Midnightwalk?

Als initiator van de Midnightwalk zet Rotary Club Assen-Noord zich elk jaar belangeloos in voor dit mooie evenement. Naast het creëren van een fantastische ervaring voor de deelnemers, is de Midnightwalk ook gericht op het inzamelen van geld voor goede doelen.

Elk jaar kiest de stichting een hoofddoel voor de opbrengst, maar er blijven ook een reservering over om het hele jaar door meerdere kleine projecten te honoreren. Het is dus mogelijk om het gehele jaar door een aanvraag voor een bijdrage bij ons neer te leggen via aanvraag 

De kosten worden in beginsel gedekt door sponsoren. Tellen we de opbrengsten van alle 11 edities van de Midnightwalk op, dan komt de totaalopbrengst inmiddels ruim €193.000,-!

Helpt u de volgende keer op 11 september 2020 ook mee?

5 maanden geleden

Midnightwalk Assen

Precies, je stem is geld waard! Wij staan ook in de lijst, help je ons ook? 👍🏼STEMMEN MAAR | Leden van Rabobank opgelet: De stemperiode van Rabo ClubSupport is van start. Als lid heeft u een persoonlijke stemcode ontvangen per mail (of per post als er geen e-mailadres bij ons bekend is). Stemcode gemist, check uw Spambox!

Persoonlijke code al ontvangen? Uw stem is geld waard! Stem nu via: www.rabo-clubsupport.nl
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

5 maanden geleden

Midnightwalk Assen

👻 Wil je ze nog een keertje zien? 👻
👻 BOEH! 👻
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

5 maanden geleden

Midnightwalk Assen

Lid van de Rabobank? En draag je de Midnightwalk een warm hart toe? Stem dan t/m 10 oktober via ClubSupport voor extra ondersteuning! Wordt 'ie volgend jaar nog mooier! Stem nu via www.rabo-clubsupport.nl ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook