Nieuws

28 september 2019

Wie is Stichting Midnightwalk?

Als initiator van de Midnightwalk zet Rotary Club Assen-Noord zich elk jaar belangeloos in voor dit mooie evenement. Naast het creëren van een fantastische ervaring voor de deelnemers, is de Midnightwalk ook gericht op het inzamelen van geld voor goede doelen.

Elk jaar kiest de stichting een hoofddoel voor de opbrengst, maar er blijven ook een reservering over om het hele jaar door meerdere kleine projecten te honoreren. Het is dus mogelijk om het gehele jaar door een aanvraag voor een bijdrage bij ons neer te leggen via aanvraag 

De kosten worden in beginsel gedekt door sponsoren. Tellen we de opbrengsten van alle 11 edities van de Midnightwalk op, dan komt de totaalopbrengst inmiddels ruim €193.000,-!

Helpt u de volgende keer op 11 september 2020 ook mee?

1 maand geleden

Midnightwalk Assen

Midnightwalk haalt 15.000 euro op! ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

1 maand geleden

Midnightwalk Assen

De alternatieve Midnightwalk wil de volgende supermarkten hartelijk bedanken voor het vullen van de picknickmanden. Dat zijn de prijzen van de wijkactie: maak je eigen MNW.
Albert Heijn: Peelo, Triade en Vredeveld
Jumbo :Marsdijk, Veemarkt en Nobellaan
Poiesz: 't Sticht en Noorderpark
Ekoplaza.
Mede dank zij hen kunnen we ons doel van bestrijding kinderarmoede weer steunen. www.midnightwalk.nl
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

1 maand geleden

Midnightwalk Assen

Geen Midnightwalk lopen dit jaar, wel het goede doel steunen. Dat kan door voor slechts 5 euro een speldje te kopen van de alternatieve midnightwalk. Dat kan via www.midnightwalk.nl. We hebben nog ruim 300 speldjes te gaan! Maak ons los, en help de kinderarmoede in Assen te bestrijden. ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook